dekal larm

Inbrottslarm är ett övervakningssystem som med hjälp av olika typer av givare detekterar olagligt inträde i en fastighet eller lokal. Ett inbrottslarmssystem ska vara dimensionerat och anpassat utifrån kundens behov, vilket innebär att valet av detektorer och lösningar är en mycket viktig del. Systemets storlek anpassas till vilken larmklass du önskar ha. Larmklassen avgör hur larmet byggs, då en skalskyddsanläggning är mer omfattande än exempelvis en försåtsanläggning. Det som styr är försäkringsförbundets regler om installation av inbrottslarm SSF 130:7. Där beskrivs fyra larmklasser, klass 1-4.

Till ett inbrottslarm kopplas olika detektorer. Det vanligaste är rörelsedetektorer, glaskrossdetektorer och magnetkontakter. Men det finns en uppsjö av olika typer av detektorer med varierande kvalitet.

Vi installerar enbart kvalitetsdetektorer för att få bästa möjliga funktion. Dagens teknik kan sammankoppla flera inbrottslarmscentraler till ett enda stort säkerhetssystem. Man kan även integrera brandlarm, kameraövervakning, passersystem etcetera.

Professionell Säkerhet är ett självständigt säkerhetsföretag vilket innebär att vi kan koppla upp systemet mot valfri larmförmedlingscentral, helt enligt dina önskemål eller krav.

Vi ger gärna en rekommendation på lämplig larmförmedlings-central då vi har kunskap om vilket väktarbolag som är starkt i just ditt område. För att inbrottslarmet skall godkännas av försäkringsbolagen krävs det ett serviceavtal som du kan teckna med oss.

Vi har serviceavtal som anpassas till dina behov och vi kan även ta hand om äldre säkerhetssystem och se till att de håller sig ajour.

 

LARMKLASSER       LARMCENTRAL       LARMLAGEN       BEHÖRIG INGENJÖR


Offertförfrågan

Det här låter intressant! Skicka gärna ett offertförslag utifrån ifylld information nedan.

Offertkontakt

Copyright © 2017 Professionell Säkerhet i Skåne AB.