Att ge tillbaka


rund ps27

Vi tycker det är viktigt att engagera sig i samhället och att kunna bidra till att både enskilda individer får en bättre tillvaro samt att ideella organisationer får bättre förutsättningar. Vi har valt att primärt arbeta med Barncancerfonden Södra och deras fantastiska arbete för barn som drabbas av cancer. Kan vi på Professionell Säkerhet vara med att bidra till att barn och unga med denna diagnos får en bättre tillvaro så är vi både stolta och glada över att kunna hjälpa till.

Alla avtal som vi tecknar med våra kunder genererar en intäkt till Barncancerfonden Södra och deras arbete. Vi uppmuntrar gärna våra kunder att stödja deras arbete genom möjlighet att själva kunna bidra ytterligare en summa genom våra avtal. Vill ni veta mer om vårt arbete och hur mycket vi donerar är ni välkomna att kontakta oss för mer information.

Vi är även en stolt huvudpartner till tävlingen Slag för Hjältar, en årlig golftävling där alla intäkter oavkortat går till Barncancerfonden Södra. Läs mer om initiativet här.

Om Barncancerfonden Södra

Barncancerfonden Södra skapar ljusglimtar och ger stöd till familjer som drabbas av det ofattbara - barncancer. Föreningen erbjuder familjer middagar och aktiviteter på sjukhusen, rekreation, resor samt regelbundet olika aktiviteter för hela familjen.

Barncancerfonden Södra är beroende av gåvor från privatpersoner och företag. Barncancerfonden Södra har 90-konto, vilket innebär att föreningen granskas av Svensk Insamlingskontroll.

Läs mer om Barncancerfonden Södra på www.barncancerfonden.se/sodra.

 

SKÄNK EN GÅVA

 

Copyright © 2017 Professionell Säkerhet i Skåne AB.